torsdag 1 november 2007

Officiellt

Nu är S officiellt både far och vårdnadshavare och sonen har fått både personnummer, två förnamn, ett efternamn, officiell far och två vårdnadshavare. Stort, i det lilla.
Vi var till familjerättsbyrån i Väsby i eftermiddag och skrev på papper hos en entusiastisk och hes familjerättsassistent vid namn Gunnel som hade halva familjen i Norge och hade ett utprintat visdomsord på sin vägg "arbete är vägen till lycka" (om vi minns rätt). :-)

I morgon är det dags för veckans besök på BVC, då får vi se om denna veckas förryckta rutiner (korta ätperioder, långa sovperioder) kan ha påverkat Tobias vikt negativt. Förhoppningsvis inte!

Ikväll provade vi det vi tänkt flera kvällar, att tvätta, byta och pyjamasa honom just efter kvällsmålet vid 22-tiden. Sen ammade jag lite till i mörkret i sovrummet och lade honom i hans säng. Han blev naturligtvis klarvaken då, men låg och knorrade för sig själv en stund innan han bröt ut i ljudligare klagomål. Sen gick S upp och nattade honom, utan att ta upp honom ur sängen - och ta i trä - nu har han sovit i en halvtimme cirka, och vi skall smyga in och lägga oss i vår säng aldelens strax. :-)

Spännande natt awaits...


Just, gårdagens blöjcount stoppade på 12 st. Dagens? Har ingen aning! X-)

Inga kommentarer: