söndag 9 mars 2008

Kapten Bajslös

Idag är det officiellt två hela dagar sedan Tobias bajsade. Före det hade han två dagar när han bara bajsade en gång per dag. Det känns olustigt.

Jag pratade med Valters mamma igår, om han haft några liknande problem och hon sade att han hade haft en vecka utan en gång. När hon kontaktat BVC hade de lugnat henne och sagt att upp till två veckor utan var ingen fara, men att man skall vara beredd på att det kommer mycket när det kommer sen. Hm.
Han verkar inte ha ont i magen, han har pruttat lite, ungefär som vanligt, han äter som vanligt och han kissar blöjorna fulla. Men vi skall försöka ta oss in till BVC till veckan och ta 5-månadersvaccinen, om han inte har bajsat före dess måste jag fråga dem om råd.

Igår var han duktig, han hängde med bra på festen, log och blev förskräckt om vartannat (speciellt när J "bus-skrämdes" och Tobias faktiskt blev helt förskräckt, stackars J... :-D). Sen när det blev sent fick vi låna gästrummet hemma hos Valter och där somnade Tobias efter bara några få minuter. :-) Vi klädde på honom och fraktade till och med hem honom sovande någon gång efter 01:30 (miss i nassen!), han vaknade till när vi lade honom i sin säng men somnade om efter bara några minuter (oammad). :-)

Inga kommentarer: