måndag 3 mars 2008

Lugn natt och morgon

Tack och lov fick Tobias sova lugnt hela natten. Han rörde sig och klagade lite när vi lade oss, sen pruttade han och somnade om. Han vaknade först vid 8-tiden när S skulle gå till jobbet, så det blev ganska många timmars sömn.
Han är fortfarande väldigt snorig, men så länge han halvsitter går det bra att amma. Och så länge han inte blir jätteledsen av någon anledning så bubblar det inte över i näsan på honom. Jag passar på honom och ger honom mat så snart han verkar sugen. :-)

Nu har han sovit en stund i babysittern, jag passar på att surfa lite. När han vaknar skall vi skruva ihop lådorna till hans nya säng (som han förstås inte kommer att få sova i på ett par år, men som förhoppningsvis blir funkis som gästsäng fram till dess). :-)

3 kommentarer:

Morskan sa...

Så skönt att det blev en lugn natt. Man hinner måla upp så många (dåliga) scenarior, att det ofta är värre än vad det blev i verkligheten (vilket ju förstås är bra).

Den är så fin den där soffan! Vi har också shoppat litet, till farstun. Klädförvaring har det blivit, vilket var det mest akuta. :O)

en annan sa...

Bilder bilder! Vad blev det? :-)

Morskan sa...

Ser att du sett!;O)