onsdag 12 mars 2008

Rulla och knorra


Nu rullar Tobias ohämmat, mest från rygg till mage i och för sig, men inte är det många sekunder han ligger stilla när man lämnar honom på golvet. :-) Tack och lov har jag inte sett några tendenser till rörelse på skötbordet ännu, men nu är det slut på att lämna honom liggande ensam där i alla fall!

Knorra har han också börjat göra. :-) Jag minns att syrran gav oss en instruktion/förklaring när vi skulle sitta barnvakt åt en då 8 månader gammal Norah "när hon börjar knorra betyder det att hon håller på att somna" - bra att veta för två noobs som vi. :-) Nu precis i dagarna har Tobias gjort precis det, knorrat, innan han somnat. Det innebär att han knorrande, snudd på klagande låter som en liten humla där han sitter/ligger, en liten stund just innan han slocknar. Lite mysigt faktiskt. :-)

Idag, om ett par timmar bara, kommer Lilly, Julia och Olivia med sina mammor på besök (mammagruppen minus en). Tobias och jag skall bjuda på soppa, och förstås ohämmade mängder kaffe. Det skall bli skoj! :-) Senare i eftermiddag skall vi (Tobias och jag) in till stan för att gå på seminarium som facket bjöd in till (gratis är gott) på temat "karriär med unge på armen". Kan ju inte bli mer passande.

I måndags var förresten Tobias med mig till jobbet på en eftermiddags/kvällsaktivitet med tjejerna på jobbet på temat "att vara kvinna på en mansdominerad arbetsplats", det blev mycket snack om härskartekniker och jämställdhet. Det är väl bara att hoppas att lillen blir precis så mycket indoktrinerad han kan. ;-)

Nej, nu är det tid att hasta i sig frukostskålen och sen hoppa i duschen! Tobias sover. :-)

Inga kommentarer: