torsdag 13 mars 2008

Lena Nevander Friström

Vilken fantastisk fantastisk människa!

Jag har precis lyssnat på hennes sommarprat på Sveriges Radio P1 (http://www.sr.se/laddahem/p1/sommar/mp3/2007/SR_sommar_i_p1_070712.mp3).

Jag känner att jag saknar ord för att rättvisande beskriva exakt hur bra hennes 'sommarprat' är. Andlöst, tårögd och skrattande har jag lyssnat. Helt otroligt bra, helt enkelt. Från början till slut. Och när det tog slut ville jag inte att det skulle vara slut, jag kände att jag ville bära med mig hennes ord längre än mp3 filen räckte. Om jag bara kommer ihåg skulle jag vilja bära med mig dem resten av mitt liv! :-)

Lena Nevander Friström (Wikipedia)
Sommar i P1

3 kommentarer:

Morskan sa...

Oh herregud... Jag jobbar jobbar jobbar med att hålla fokus på det som är viktigt. Jag spårar spårar spårar hela tiden ur, men kämpar tillbaka igen.
Underbart.
Jag älskar dig syrran!
Hur går det - har du börjat bankna några sidor ännu?! ;O)

en annan sa...

Nää... blev inga banknade sidor här, vi har helt enkelt inte råd. Bleh. :-[ Det får bli till hösten kanske, när jag börjat jobba. Eller så får det bli till våren, när Stig också börjat jobba. Aikidon måste jag börja med till hösten i alla fall, den är nästan gratis och nära kontoret, borde funka!

Morskan sa...

Så kan det va. Men hästarna och stövlarna finns ju kvar! :O)