tisdag 4 mars 2008

Konstiga tider


Nog är det konstiga tider när man hör P4 Radio Stockholm påannonsera nästkommande programpunkt med orden "...nästa timme skall vi ägna åt människosmuggling...". Och så får vi ytterligare ett tecken på att vi är sköra varelser när IKEA stämplar "UTLÄMNAD" på vårt kvitto. Just vid stängningsdags, i kassakön på IKEA kan man ju känna sig ganska utlämnad.

Konstiga tider indeed.

Nu är det dags för en kopp pepparmintte med mycket honung, för att om möjligt kurera min onda hals. Jag måste skamligt erkänna att Tobias fick smaka en gnutta honung på sin napp precis nyss, han sög som om någon hade betalt honom per sug (det var nog väldigt sött). X-)

5 kommentarer:

Morskan sa...

Så intressant att det liksom finns en historik och att man kan se att där funnits en kommentar.

Men visst ger du inte mer honung till Tobias?! Kommer du inte ihåg att om det finns sporer av en särskild bakterie i honungen, kan det bildas ett kraftigt gift med neurologiska effekter. Vänta till han fyllt ett år! Basta!

en annan sa...

Så! Nu är till och med spåren av den andra kommentaren borta. Jag behöll den för att visa S. :-) Man kunde välja att ta bort den eller radera den permanent.

Oj! Nej det kommer jag inte ihåg... :-O Men sporer av en bakterie?? Och vad händer om man får i sig det efter ett års ålder? :-o

Morskan sa...

Glömde ju att bifoga länken till informationen igår! Femte punkten handlar om honung.
http://www.growingpeople.se/templates/Page.aspx?id=2545&epslanguage=EN

en annan sa...

Oj herregud. :-O Vi får väl hålla koll på honom närmsta veckan! :-/ Tur att han bara fick en aning av en aning av ett uns av en doft av produkten... Usch!

Morskan sa...

Ja, visst är det läskigt? Och rödbeta? Jag menar - hur klarade man sig förr? Fast å andra sidan, så visste man säkert en del sådana här saker; det är bara vi som tappat den där gamla kunskapen.