fredag 20 februari 2009

Fler nya kunskaper


Nya lärdomar: Att dra ut den lilla pennan på Nintendo DS'en och rita lite med den på skärmen är klart roligt (om man frågar Tobias). :-) Synd bara att vi inte har något spel som han kan "rita" med (de flesta spel är alldelens för otydliga och svåra).

Idag har han även lärt sig dra ut en köksstol, krypa upp på den och sedermera krypa upp på köksbordet. .. ... .... ..!! :-o
--> Slut på att låta honom vara i köket obevakad!

Det har gått bra hos vikarie-dagmamma Seija de här två dagarna. Han har inte haft några fler förkylningssymptom. Men igår var Tobias så trött när S hämtade honom att han bara orkade vara vaken till 18:30 då han somnade trots att S försökte busa med honom. Han somnade i famnen på S och somnade på vägen upp till pyjamasen och somnade till slut på skötbordet. Liten gosse! Idag var han också trött, men det gick ganska bra att distrahera honom fram till kvällsmaten. Han åt friskt av både middag och kvällsmat så han har antingen verkligen fått tillbaka aptiten eller så fick han kanske inte i sig så mycket av mellanmålet. Skönt i alla fall att han är frisk! :-)

Nu är det helg i alla fall, imorgon skall vi gå på tur bort till det nybyggda dagiset och kika i fönstren. Vi har fått erbjudande om plats!! :-)

Trött gosse igår

Inga kommentarer: