lördag 28 februari 2009

Nej INTE en sån

Det vill säga den sista modellen jag bloggade om, en Acta Graco Quattro Tour Duo. Den var LÅÅÅNG och det gick inte att lägga spädisen i bakåtvänt läge. Annars var den lättkörd, billig, hade hyffsat stora hjul och S godkände höjden på styret. Men kan man inte lägga i en bakåtvänd babylift så går det ju inte, så så var det med det.

Jag är så 'körd' på fyra hjul bara, det är ju säkerligen en vanesak men vagnar utan de där två svängbara framhjulen känns så svårkörda. *olycklig*

Men vi kan bara inte skaffa en sån här:


De är så ofattbart breda! OM vi får in den i hallen kan man inte passera den... Och även den kändes väldigt lång när vi provkörde en idag. Men handtagets höjd var godkänt av S. Jag tror i ärlighetens namn att den modellen Phil&Ted som syrran kör borde fungera på höjden även den, bara det att vi inte har testat ännu.
Blä vad svårt.

Huvudanledningen till varför jag plötsligen blivit så frustrerad över detta är att sidovagnen "Buggypod Smorph" vi hade spanat in till vår vagn visade sig inte vara kompatibel, så där gick den idén i stöpet. Det går ju alltid att använda ståbräda förstås. Men det är ju inget alternativ när man skall på längre utflykter med Tobias och bula.

Vi hann inte riktigt titta ordentligt idag, vi spenderade sammanlagt 20 minuter inne i två olika babybutiker (inklusive transport mellan dem per bil). Vi måste lägga några fler minutrar på det här känns det som.

2 kommentarer:

Morskan sa...

Jag tror vår vagn funkar. Den är så suverän, att S får knäa litet! ;O) *skojar*

Bulan ligger så gosigt inne i sin hytt och Torbelorbe sitter lika perfekt med jättefin utsikt framåt. Lättstyrd och smäcker och glänser verkligen i funktionalitet då vädret blir ruggigt. Plastöverdragen sitter ju som gjutna och myggnätet likaså. Det funkar ju också som luftigt solskydd.

Dessutom är den gratis och kommer med alla (nåja - de flesta) tillbehör.

*kramar*

en annan sa...

Du är BÄST! *kramar* *älskar*