onsdag 25 februari 2009

Nya tänder

Tobias första tuggtänder i underkäken har börjat sticka fram, de ser verkligen jättestora ut när man ser hur de likt isberg tränger upp ur hans lilla gom...

Idag var gossen trött och exceptionellt hungrig när han kom hem, det var mycket gråt och tandagnisslan fram till vi fick honom parkerad vid en tallrik mat. Sen slevade han i sig hela portionen utan paus, han till och med plockade upp sista bitarna för hand varefter han tuggade i sig en banan på rekordtid och sedan smakade av både mamma och pappas mat och åt ett halvt päron...! Sen var det läge för tidigt sänggående. Han hann bajsa två gånger innan dess dock och vi fick byta pyjamas på köpet.


Men han har varit ute mycket idag på Villekulla. De passade på när det är relativt milt men ändå snöigt och ljust på eftermiddagen så han var påklädd, blöt och glad när jag kom för att hämta honom. Imorgon skall han vara hemma hos Brita och då blir det mer sömn och lite mindre stök, så då kanske vi får spendera lite mer tid med vår älskade lille pojke innan han måste sova.

Inga kommentarer: