söndag 5 juli 2009

Farmor har landat

Nu har farmor landat och ytterligare några av familjens medlemmar har hälsat på varandra (förra gången var flera år sedan, när morfar mötte norska moster med familj). :-) Kusinerna fick finfina presenter av farmor, lyckan var fullständig och all oro över att inte förstå vad hon sade var som bortblåst. :-) Tobias var jätteblyg när han mötte farmor på flygplatsen men innan de kommit hem hade det gått över.

Nu har barnen lagt sig. Kusinerna läser saga och kommer säkerligen att somna före Tobias som det låter ikväll. Tobias står upp och protesterar vilt mot otyget att måsta gå och lägga sig när allt är så roligt. Men men, om han skall orka med morgondagen är det bäst att vi härdar ut!


Idag har vi varit på Gunnes Gård och beskådat vikingabyn där. De hade trevliga höns med pyttesmå duniga kycklingar, en tupp som var väldigt pratsam, två unga grisar (Holger och Harald) samt en flock med får inklusive en bagge med imponerande horn. Det var skönt med en utflykt i det relativt tempererade väder som råder just nu. T-shirt och shorts funkade bra, skor och sockar på barnen och ingen som höll på att förgås av värme. :-)

Spännande med djuren!

En av lekparkerna vi passerade på vägen hem från Gunnes.

Ingen bebis-action idag heller. 6 dagar kvar nu, enligt beräkningar. Om mina egna beräkningar stämmer är det kanske snarare 10 dagar... 8-)

Inga kommentarer: