torsdag 9 juli 2009

Molar

Det molar och värker lite allmänt sådär, i magtrakten. Ingenting som påminner om "the real stuff" och det kan lika gärna röra sig om en reaktion på att jag var ute och rörde mig större delen av dagen både igår och idag.

Igår drog farmor, Tobias och jag på centrum och shoppade lös. Flera tusenlappar blev spenderade (hujeda mig). Det resulterade i en toppning av håret, ett par ankelsockar, ett par rosa sandaler(!) och en randig multikolorerad fin scarve åt mig... :-D Och så ytterligare ett flertal kilo skor och kläder åt farmor och S. Det är roligt att shoppa åt S, även om han är lite kinkig vad gäller passformen på vissa plagg... Tobias var jätteduktig, tog det lugnt på förmiddagen, satt i vagnen och tittade på folk, sov lite. Sen åt han lunch och sen var det full fart på benen resten av turen! :-) Han busar så glatt när han får springa och upptäcka saker själv.

Idag lämnade jag Tobias och farmor hemma i regnet och tog en tur in till stan för att och äta lunch med en gammal kollega. Han har fått jobb på Betsson och det var intressant att höra hur den världen är (gambling-online etc). Egentligen skulle en av mina nuvarande tillika mammalediga kollegor också kommit med men hon fick förhinder tyvärr, men hon och jag hinner säkerligen kaffe-latta' oss senare när bulan kommit på plats. :-)

Imorgon skall jag verkligen försöka ta det lugnt, farmor och S har utlovat sovmorgon (yay!) och resten av dagen skall jag ta det lugnt med gåendet. :-)
På lördag är dagen "f". Håll tummarna att bulan faktiskt kommer då! :-)

2 kommentarer:

Morskan sa...

Han kommer inatt eller under lördagsdygnet - visst! :O)
*puss*

Morskan sa...

Jag var litet trött inatt när jag skrev - jag menade förstås under fredagsdygnet. Nu verkar det här som en efterkonstruktion, men du vet att jag aldrig skulle göra det! :O)

Så nu har ni knappt 14 timmar på er!
*tusenmiljonerkramar* älskade syster!