måndag 22 oktober 2007

Ätrejs

Jahapp.
Så sitter vi här framför datorn igen... Lillen äter just nu och när han har ätit kommer han förmodligen att somna in en micro-stund och sen vakna (klarvaken) och lätt frustrerad. Han har ätit tre hela halvtimmespass sedan midnatt, så han är säkerligen hungrig. :-) Men nu har det mest snuttätits sista timmen.

Jag har tagit av honom pyjamasen, han blir helt överhettad när han äter så här mycket, det blir ju inte bättre av att ligga kloss mot min mage - där är det ju inte svalt direkt (jag = bakugn). :-)

Ikväll badade vi honom för första gången hemma (de visade oss hur man gör innan vi lämnade BB), han gillade det verkligen. Det var kul att se hur han njöt. :-) Ända till jag skulle tvätta naveln vill säga, då var det inte roligt lägre. Navelsträngsstumpen trillade av igår förresten, det var skönt, den luktade inte rosor precis... Vi fick ett tips av barnmorskan vi träffade vid återbesöket (PKU) i fredags att vika ned blöjan framtill, om naveln blev luftad så skulle den trilla av fortare. Och det gjorde den verkligen! Nu går det inte att säga om han får en 'ini' eller en 'outie', det är lite svullet ännu. oavsett detta så har han en väldigt söt och numera väldoftande rund mage. :-)

Imorgon skall vi på sista återbesöket på Karolinska, den slutliga läkarkontrollen (vi lämnade BB lite tidigt). Egentligen behövdes inte morgondagens besök, en barnläkare hann faktiskt titta in och ge oss 'all clear' dagen vi åkte, men det protokoll/journalfördes inte så för formalitetens skull skall vi in dit i morgon kl 11:00. Skall försöka få en tid för hörseltest imorgon också, det skall vi annars in och göra på onsdag. När vi låg inne på eftervården på "Lilla enheten" (BB) så gick det inte att fullfölja testet på höger öra eftersom han smackade så mycket när han åt... 8-) Men vänster öra hörde fint.

Nu har han nästan somnat vid bröstet, och jag är hungrig...

Inga kommentarer: