torsdag 24 januari 2008

Grepp


Ytterligare en svårighetsgrad har lagts till påklädnadsrutinerna - nu har Tobias blivit jätteduktig på att gripa tag i saker, inklusive sina egna kläder. :-)

Idag har vi träffat Olivia och Julia (och deras mammor) hemma hos Olivias mamma (delar av föräldragruppen). De bor i en trevlig öppen lägenhet med stor terrass tvärs över gården från där S bodde tillsammans med bästisen från Toten när han först importerats till Sverige. Det var mycket trevligt att prata en stund med de två andra mammorna, det blir en ganska intressant dynamik i och med att vi är så olika och det enda vi har gemensamt är att vi fött barn inom en månad när från varandra. Men trevligt likfullt. :-)

Tobias har sovit bra idag, under dagen. Han sov en god stund i soffan under vårt besök och somnade igen i bilen på vägen hem, så jag lyfte snabbt över honom till vagnen och tog en timmes promenad där han fortsatte sova. Skönt! Ikväll har han somnat bra, har vaknat tre gånger men varit lättsövd alla tre gångerna.
Vi lade honom 22 igen, två kvällar med inte allt för lyckade försök (vi fick aldrig över honom till sin egen säng) på att lägga honom redan 21 har gjort att vi frestades att försöka med den gamla tiden igen. Med lite tur (håll tummarna) sover han så gott att vi kan lägga över honom nu när vi går och lägger oss.

I morgon skall Tobias och jag åka till Västerås och hälsa på min lantmäteri-kompis, det skall bli skoj!

Inga kommentarer: